Kvinden, som healer med ord

Ordenes magtJeg er landet… lige dér, hvor jeg skal være… lige dér, hvor jeg kan opfylde mit livsformål – og det føles så godt! Min samlede spirituelle udvikling og mit livs mentale rejse giver god mening nu. Måske ikke pludseligt, men dog lysende klart i en tankerække eller et syn en nat i foråret 2017. Hæng på og læs videre, hvis du har lyst til at vide, hvad det er, jeg fabler om.

Jeg er sprogligt uddannet. Jeg har altid holdt af ord, af retorik, af semantik, af betydningen af de enkelte ord, og hvordan vi kan bruge ord positivt for at skabe positive rammer og påskønnelse. Der er så meget negativ retorik i medierne, som påvirker vores måde at tænke på.


Jeg har altid været én, som folk har søgt for at tale med, når noget har været svært. Jeg har en veludviklet intuition for andre menneskers situation og følelser. Som mindstebarn i en dysfunktionel familie, lærte jeg at læse andre meget tidligt. I min familie talte vi ikke om det overnaturlige, så jeg analyserede mig frem til mere psykologiske årsager. Jamen kom nu til sagen… hvorfor den indsig om kvinden, som healer med ord?


En nat oplevede jeg flere selvstændige begivenheder og uddannelser i mit liv samt essenser af spirituelle workshops holdt op mod en helt ny oplevelse i et lukket cirkelforløb ved tarotmester og spirituel mentor Mette Kallerup. Sætninger, som går igen og igen om mig og for mig: at kunne noget med ord, at heale med ord. Jeg har dog opfattet det, som at jeg skulle skrive bøger for at hjælpe andre og heale mig selv i processen. Det skal jeg også – når jeg er helt klar og den første bog finder sin endelige form. Det, jeg har skrevet, har været en stor hjælp i min egen healingsproces. Nu skal det finde sin form, så du også kan få glæde af det senere.


Denne nat samledes enderne, og jeg vågnede fyldt med en indre glæde og tilfredshed, fordi det gik op for mig, at jeg gør jo det, jeg er sat på denne jord for at gøre: Jeg healer allerede med ord, med (selv-/)hypnosen og de kognitive samtaler, jeg har med andre. I cirkelarbejdet ved Mette lavede jeg et intuitivt tarotoplæg og blev opfordret til at lave en kanaliseret healingshypnose med en anden deltager. Jeg mærkede en indre glæde, slap kontrollen og overlod det til min intuition at formidle de ord videre, som kom til mig. Det gik rigtigt godt, og jeg var i flow og gav begejstret det videre, som jeg fornemmede, deltageren havde brug for. Jeg var selv meget levende i det arbejde. Jeg blev mindet om, hvad der drev mig i min spirituelle udvikling i begyndelsen. Nysgerrigheden efter at mærke, fornemme og føle mere og være i stand til at give det videre. Den indre gnist, som tænder alt levende og driver værket. En form for legesyghed, dog ikke med uansvarlig kådhed, men som et livsbekræftende element, der viser vejen til det positive i tilværelsen.


Mette Kallerup sagde de forløsende ord i sin supervision til mig bagefter sessionen: Du healer med ord. Den luft, der er omkring dine ord, når du taler, den varme, energi og positivitet, du lægger i dine ord, de healer. Jeg vidste, den hypnotiske proces opløser gamle tankemønstre og traumatiske oplevelser. Men der er mere i det. Som Mette udtrykte det, så har jeg formået at vende min egen sårbarhed til empati for andre.


Fremadrettet vil jeg gøre mit til at give positivitet og healing videre gennem mine ord.


Rigtigt hjerteligt velkommen til min side.


Kærlig hilsen


Annette